Välkommen till Tjörns Konståkningsklubb

Vi vill hälsa alla nya och gamla åkare välkomna till Tjörns Konståkningsklubb (TKK) och säsongen 2016/2017.

TKK är en väl fungerande klubb med cirka 140 aktiva åkare. Varje år startar vi nya grupper i skridskoskolan, där barn får lära sig grunderna på ett lekfullt sätt. Efter ett tag kan de göra både ”köttbullen”, ”tuppen” och ”skjuta hare” och när julen kommer får alla vara med i klubbens välbesökta uppvisning.

Idag består klubben av nybörjare, fortsättningsgrupper, tävlingsgrupper och träningsgrupper. I år har Tjörn´s KK fyra tävlingsteam, Team Seabird och Team Seastar (debutanter), Team Seaflower (ungdom) samt Team Seaside (mixlag) Att det går bra för klubbens team känner nog de flesta till.

Den här säsongen ska TKK som vanligt arrangera flera tävlingar och uppvisningar. Det blir singeltävling, Sjöstjärnan, teamtävling i form av Havstrofén och Sjöslaget, klubbmästerskap i singel, juluppvisning och vårshow. Vid tävlingar och uppvisningar välkomnar TKK all hjälp vi kan få. Alla föräldrar är varmt välkomna att hjälpa till att knyta skridskor, koka kaffe, sälja lotter, steka hamburgare mm. Ta gärna kontakt med kansliet eller någon i styrelsen om du vill hjälpa till eller kanske har en fråga.

Vi ses i ishallen!

Uppdaterad: 2016-09-28 14:09