Värdegrund & Policy

Värdegrund och Policy

I Tjörns Konståkningsklubb har vi arbetat fram en värdegrund och flera trivselregler/policy's. Detta för att vi skall kunna ha en bra förening med många åkare och engagerade föräldrar.

Föreningen arbetar med värdegrunden regelbundet och håller den levande genom att prata om den vid olika sammankomster och att leva efter den när vi arbetar tillsammans. Föreningens värdegrund stavas GRETA.

Glädje & Gemenskap – I vår klubb är vi är positiva och stolta över vår insats och känner att vi hör ihop och jobbar tillsammans. Det ska vara roligt att komma till ishallen! Detta innefattar åkare, tränare och föräldrar.

Respekt - I vår klubb tar vi varandra på allvar och lyssnar på varandra.

Empati – Vi har förståelse och visar empati för varandra.

Trygghet - I vår klubb har alla någon att vända sig till när man behöver. Vi hjälps åt att på ett positivs sätt hitta lösningar.

Ansvar - I vår klubb tar vi ansvar för åkarna, träningarna och är aktsamma om allt material. Vi låter alla ta eget ansvar.

Klicka på dokumentet nedan för att läsa föreningens policydokument.

Policy TKK v1.1

Uppdaterad: 2016-06-08 07:18