Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara med som statist i långfilm i sommar?

13 MAJ 2014 19:24
Vill du vara med som statist i långfilm i sommar?
  • Uppdaterad: 25 MAR 2016 10:59

Vill du vara med som statist i långfilm i sommar?

 

Vi söker konståkare för statistroller i långfilmen "My skinny sister"! Vi kommer spela in under en vecka i ishallen på Tjörn och vill gärna ha med konståkare från området i filmen. Nu på torsdag den 15 maj kommer vi till Tjörn för att träffa de som är intresserade av att medverka. 


Du får göra en lätt kameraintervju samt fylla i en lapp med kontaktuppgifter. Medverkan är högst frivillig, men vi kan utlova en spännande och rolig erfarenhet av att vara med på en långfilmsinspelning. Du behöver kunna vara tillgänglig 29 juni - 8 juli. Det rör sig om 4 inspelningsdagar under den perioden. Är du intresserad av att medverka kan du komma någon av dessa tider på torsdag:


De som är nybörjare och tränar kl.17-18 önskar vi träffa kl.16 för att göra kameraintervju. 
Kl. 17-18: Konståkare från team Seaside som vill vara med i filmen ska komma kl.17 för kameraintervju och lämna kontaktuppgifter.


Detta är det vi söker:

Vi konståkare från synkroniseringsgruppen.Konståkare på icke avancerad nivå i åldern 8-13 år.Samt 2 singelåkare på hög nivå. Gärna killar också!
Vi kommer vara på plats redan kl.15. Då är alla som vill, som stämmer in på beskrivningen, välkomna att komma och anmäla intresse!
Har du frågor? Eller inte möjlighet att komma på torsdag:

Kontakta: This is a mailto link


Vänliga hälsningar,Maria Eriksson

Skribent: Therese Arvidsson

MP Skating

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Tjörns KK - Konståkning
Tjörns ishall, Stansvik
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304672000
E-post: tkk.kansliet@telia.c...

Se all info