Hoppa till sidans innehåll

Föreningshjälpen!

20 APR 2020 13:02
  • Skapad: 20 APR 2020 13:02

Alla tillsammans i Föreningshjälpen Tjörn

Hej,
Vi står alla inför en annorlunda tillvaro, ett läge vi inte är vana vid och som drabbar alla. Vi hjälper löpande våra privat- och företagskunder som lider av de ekonomiska effekterna som covid-19 för med sig. Men vi ser också att ni, våra föreningar på Tjörn drabbas hårt, vissa mer än andra.

Med våra rötter djupt rotade på Tjörn är ni något vi värderar högt, en av våra viktigast beståndsdelar i vårt lokala samhälle. Med uteblivna intäkter inser vi situationens allvar och vill hjälpa våra lokala föreningar – er!

Därför har vi nu lanserat Föreningshjälpen Tjörn, en insamling för att stötta våra lokala föreningar ekonomiskt. För varje krona som inkommer, skänker Tjörns Sparbank lika mycket*. Vi har avsatt 500 000 kronor, alltså en halv miljon, för ändamålet - utöver ordinarie sponsring. Låt oss nå dit tillsammans!

Så här gör man för att stötta sin förening:

  • Swisha valfritt belopp till 123 254 43 36 (mottagare Föreningshjälpen Tjörn, Tjörns Sparbank) och skriv namnet på föreningen du vill skänka pengar till i meddelandefältet. 
  • Dela med er i era egna kanaler till medlemmar och anhöriga. Hjälp oss att sprida informationen och engagemanget som Föreningshjälpen Tjörn innebär.
  • Insamlingen pågår till och med 31 maj 2020 och uppdateras löpande på bankens hemsida, www.tjorns-sparbank.se/foreningshjalpen, och på sociala medier. Dela gärna vidare!

Tack för ditt engagemang – tillsammans gör vi skillnad för vårt föreningsliv

Skribent: Therese Arvidsson
E-post: Adressen Gömd

MP Skating

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Tjörns KK - Konståkning
Tjörns ishall, Stansvik
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304672000
E-post: tkk.kansliet@telia.c...

Se all info