Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

30 NOV 2020 09:32
  • Skapad: 30 NOV 2020 09:32

Information från TKK Styrelse

 

Denna säsongen är helt annorlunda än vad vi är vana vid. De som varit normalt och som rullat på år efter år har till följd av Pandemin och dess restriktioner påverkat Tjörns konståkningsklubb och hela samhället. Regelbunden kommunikation från styrelsen kommer läggas ut på hemsidan. Så ta till vana att besöka TKK hemsida.

 

  • En Digital Julshow tas fram som kommer finnas tillgänglig på vår hemsida dagarna före Jul, frivilligt inträde swichas till klubben.
  • Tillsammans med Tjörns kommun och RIK har vi återkommande möten för att tillsammans hjälpas åt att hålla ishallen öppen och följa restriktionerna för att minska risk för smittspridning.
  • Denna säsongen kommer bli en utmaning budgetmässigt. De intäkter vi normalt brukar ta in uteblir. På mötet lyftes terminsavgift för de åkare som inte kan träna pga de är födda 05 eller senare. Styrelsen återkommer med hur detta kommer hanteras. Dagsläget vet vi inte hur länge restriktioner kommer fortsätta och vilka ekonomiska möjligheter vi har till kompensation.
  • En arbetsgrupp som leds av Jennie Larsson kommer att ta fram förslag på en ny modell för hur varje syncrolag ska finansiera sina aktiviteter, den budget process som finns i klubben idag behöver förbättras.
  • Svenska Konståkningsförbundets tävlingskommitté tog den 17 november beslut om att ställa in synkrokval 2, som var planerad till 9-10 januari. 

 

Styrelsen vädjar till er att fortsätta göra ert yttersta för att efterleva alla råd och rekommendationer i syfte att hålla smittspridningen nere. Så får vi alla hoppas att vi snart kan vara igång med träning och tävlingsverksamhet får alla våra åkare. Kämpa på och var rädda om varandra!

 

Har ni frågor kontakta gärna någon av oss i styrelsen.

 

Styrelsen genom Ordförande Monika Bondesson 

Skribent: Therese Arvidsson
E-post: Adressen Gömd

MP Skating

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Tjörns KK - Konståkning
Tjörns ishall, Stansvik
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304672000
E-post: tkk.kansliet@telia.c...

Se all info