Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

04 JAN 2021 08:09
  • Skapad: 04 JAN 2021 08:09

Information från TKK Styrelsemöte 15/12 och 21/12

 

Denna säsongen är helt annorlunda än vad vi är vana vid. De som varit normalt och som rullat på år efter år har till följd av Pandemin och dess restriktioner påverkat Tjörns konståkningsklubb och hela samhället. Regelbunden kommunikation från styrelsen kommer läggas ut på hemsidan. Så ta till vana att besöka TKK hemsida.

  • De riktlinjer och rekomendationer som kommit under hösten har påverkat Team Seaside. Den stängning som efter beslutades 20/12 till 24/1 -2021 påverkar hela vår verksamhet. Dagsläget vet vi inte hur länge restriktioner/stängning kommer fortsätta. Tillsvidare är ishallen stängd till 24 jan. Styrelsen kommer följa detta och på möte 18/1 se på hur vi kommer hantera vårterminens avgifter. Styrelsen ser det som viktigt att kunna hålla igång träning utomhus i grupp och som egenträning. Vår huvudtränare ansvarar för dialog med övriga tränare hur detta skall genomföras.
  • Vår digitala Julshow visades 20-22/12. Utvärderas i januari.
  • Skridskoslipning kommer flyttas från Lars under nästa år. Information kommer på hemsida när denna förändring sker.

Styrelsen vädjar till er att fortsätta göra ert yttersta för att efterleva alla råd och rekommendationer i syfte att hålla smittspridningen nere. Så får vi alla hoppas att vi snart kan vara igång med träning och tävlingsverksamhet får alla våra åkare. Kämpa på och var rädda om varandra!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott nytt år!
 

Har ni frågor kontakta gärna någon av oss i styrelsen.

 

Styrelsen genom Ordförande Monika Bondesson 

Skribent: Therese Arvidsson
E-post: Adressen Gömd

MP Skating

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Tjörns KK - Konståkning
Tjörns ishall, Stansvik
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304672000
E-post: tkk.kansliet@telia.c...

Se all info