Hoppa till sidans innehåll

Renovering av ishallen

31 JAN 2022 09:11
  • Uppdaterad: 31 JAN 2022 09:11

INFORMATION FRÅN STYRELSEN, STIFTELSEN TJÖRNS ISHALL gällande pågående om- och tillbyggnads arbeten
Entreprenaden avseende Tjörns Ishall (som omfattar rivning och ny tillbyggnad samt entresol och läktare i befintlig ishall) skulle som helhet ha varit färdigställd under 2021. Redan under sensommaren 2021 skulle även viss del av entreprenaden, läktaren i befintlig ishall, ha varit färdigställd.
 
Upplägget för entreprenaden följer vad som är sedvanligt i byggsektorn, och entreprenaden är en totalentreprenad med en entreprenör som ansvarar för hela entreprenaden. För entreprenaden gäller även det inom byggsektorn gällande standardavtalet.
 
Till följd av att den entreprenör som erhållit uppdraget att genomföra entreprenaden inte har färdigställt entreprenaden inom den tid som varit avtalad, har entreprenaden blivit försenad. Förseningen är betydande, då mycket arbete kvarstår innan entreprenaden är klar.
 
Stiftelsen ser mycket allvarligt på den stora förseningen, som enligt Stiftelsen beror på entreprenören. Förseningen har mycket tråkiga konsekvenser såväl för föreningarna och utövarna som använder ishallen som för allmänheten i en bredare bemärkelse. Stiftelsen arbetar intensivt för att den redan inträffade förseningen inte ska bli längre än vad som är absolut oundvikligt.
 
Väl mött Styrelsen, Stiftelsen Tjörns Ishall, feb 2022

Text publicerad 31 januari:

På förekommen anledningen att bygget och renoveringen står still, har Stiftelsen för Tjörns Ishall ställt ett antal frågor och krav till entreprenören PJ Bygg som skall vara besvarade inom 14 dagar. 

/Stiftelsen Tjörns Ishall

Skribent: Therese Hillberg
E-post: Adressen Gömd

MP Skating

  

 

 

 

 

Norrköpings Skateshop erbjuder 10 % klubbrabatt på hela sortimentet.

Uppge rabattkod Tjörn i rabattkodsfältet i webshopens kassa.

 

Postadress:
Tjörns KK - Konståkning
Tjörns ishall, Stansvik
47141 Rönnäng

Kontakt:
Tel: 0304672000
E-post: tkk.kansliet@telia.c...

Se all info