SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tjörns Konståkningsklubb
Fotboll

Värdegrund och Policy

 

I Tjörns Konståkningsklubb har vi arbetat fram en värdegrund och flera trivselregler/policys. Detta för att vi skall kunna ha en bra förening med många åkare och engagerade föräldrar. 

Föreningen arbetar med värdegrunden regelbundet och håller den levande genom att prata om den vid olika sammankomster och att leva efter den när vi arbetar tillsammans. Föreningens värdegrund stavas GRETA.

 

Glädje & Gemenskap – I vår klubb är vi är positiva och stolta över vår insats och känner att vi hör ihop och jobbar tillsammans. Det ska vara roligt att komma till ishallen! Detta innefattar alla, så väl åkare, tränare som föräldrar.

 

Respekt - I vår klubb tar vi varandra på allvar och lyssnar på varandra.

 

Empati – Vi har förståelse för att vi alla är olika och visar empati för varandra.

 

Trygghet - I vår klubb har alla någon att vända sig till när man behöver. Vi hjälps åt att på ett positivs sätt hitta lösningar.

 

Ansvar - I vår klubb tar vi ansvar för åkarna, träningarna och är aktsamma om allt material. Vi låter alla ta eget ansvar.

 

 

Läs mer här:

 

TKK policy 2023

 

 

Policy sociala medier

 
 
Anmälan
Våra sponsorer